دوشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۲ ۲۹ مه ۲۰۲۳
ویجت ها و آخرین اخبار
تیتر یک و اخبار برگزیده
آخرین اخبار، ویجت ها و جدول ها

نمایش «آلاء» به نویسندگی و کارگردانی محمد کاظم‌تبار که طراحی آن با استفاده از شیوه‌های مرتبط با فیگورها و حرکات اریال یوگا انجام شده، در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر به صحنه رفت.
نمایش «آلاء» به نویسندگی و کارگردانی محمد کاظم‌تبار که طراحی آن با استفاده از شیوه‌های مرتبط با فیگورها و حرکات اریال یوگا انجام شده، در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر به صحنه رفت.

هنرمندنیوز: به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، نمایش «آلاء» به نویسندگی و کارگردانی محمد کاظم‌تبار شامگاه روز یکشنبه بیست و سوم بهمن در تالار قشقایی پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

این اثر نمایشی که با استفاده از فیگورها و حرکات اریال یوگا روی صحنه می‌رود، از آثار برگزیده چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر در بخش بازیگری است که تا روز بیست و دوم اسفند ماه به اجرای خود ادامه می‌دهد.

مرجان آقانوری بازیگر، فرهاد قائمیان و محمدرضا آزادفرد صدا، المیرا سبزه‌زار طراح حرکات اریال یوگا، امیرآقاجان طراح حرکت، تینا ساوجبلاغی طراح لباس،  عاطفه ابیضی طراح گریم، رضا خضرایی طراح نور، رامین رستمی طراح پوستر و بروشور، محمد علی رحمانی موسیقی، علی خاتمی طراح صدا و ساخت موسیقی، حامد گودرزی مدیر تولید، علیرضا افیونی ومبین آریا گروه کارگردانی، سینا ییلاق‌بیگی مشاور طراح صحنه، فاطمه عرب عکاس گروه اجرایی را تشکیل می‌دهند.

در خلاصه داستان آمده است: «چیزی تا سحر نمانده، لحظه وداع اندوهگین نیست. هنگامه‌ای که شوق رسیدن در آن باشد. اکنون که جدایی بین‌مان جاری است. من به طلوع خورشید وصال‌مان ایمان دارم. به خنده‌های ممتد کنار هم، به دستانی که دوباره هم‌قسم خواهند شد و عشق تبلور وجودی‌مان می‌شود.»

نمایش «آلاء» تا روز دوشنبه بیست و دوم اسفندماه ساعت ۲۰:۱۵ با مدت زمان ۴۰ دقیقه و قیمت بلیت ۸۰ هزار تومان در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر میزبان علاقه‌مندان تئاتر است.

تبلیغات

ارسال دیدگاه:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارسال دیدگاه خود ابتدا بر روی کادر «من ربات نیستم» کلیک کنید.
پس از تایید، دکمه «ارسال دیدگاه» نمایان خواهد شد که با کلیک بر روی آن می توانید دیدگاه خود را ارسال نمایید..