شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ ۱۰ ژوئن ۲۰۲۳
ویجت ها و آخرین اخبار
تیتر یک و اخبار برگزیده
آخرین اخبار، ویجت ها و جدول ها

برگزار کنندگان جشنواره فیلم برلین اعضای هیات داوری بخش مسابقه شصت و نهمین دوره این رویداد را معرفی کردند
برگزار کنندگان جشنواره فیلم برلین اعضای هیات داوری بخش مسابقه شصت و نهمین دوره این رویداد را معرفی کردند

به گزارش هنرمندنیوز، برگزار کنندگان جشنواره فیلم برلین اعضای هیات داوری بخش مسابقه شصت و نهمین دوره این رویداد را معرفی کردند. پیش از این اعلام شده بود ژولیت بینوش بازیگر سرشناس فرانسوی رئیس هیات داوری امسال است.

ساندرا هولر بازیگر آلمانی فیلم تحسین شده «تونی اردمن» همراه با سباستین للیو کارگردان شیلیایی، راجندرا روی هنرشناس ارشد موزه هنرهای مدرن از آمریکا و ترودی استایلر بازیگر و تهیه‌کننده بریتانیایی و جاستین چانگ منتقد فیلم آمریکایی امسال فیلم های بخش مسابقه برلیناله را داوری می کنند.

به این ترتیب سه زن و سه مرد هیات داوران را تشکیل می دهند. شصت و نهمین دوره برلیناله روز هفتم فوریه با نمایش فیلم «محبت غریبه ها» ساخته لون شرفیگ افتتاح خواهد شد.

تبلیغات

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارسال دیدگاه خود ابتدا بر روی کادر «من ربات نیستم» کلیک کنید.
پس از تایید، دکمه «ارسال دیدگاه» نمایان خواهد شد که با کلیک بر روی آن می توانید دیدگاه خود را ارسال نمایید..