دوشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۲ ۲۹ مه ۲۰۲۳
ویجت ها و آخرین اخبار
تیتر یک و اخبار برگزیده
آخرین اخبار، ویجت ها و جدول ها

«لوتوس» به کارگردانی محمدرضا وطن دوست به جشنواره «دهوک» عراق راه پیدا کرد.
«لوتوس» به کارگردانی محمدرضا وطن دوست به جشنواره «دهوک» عراق راه پیدا کرد.

به گزارشهنرمندنیوز به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، فیلم «لوتوس» به کارگردانی محمدرضا وطن‌دوست در پنجمین حضور جهانی خود در بخش رقابتی جشنواره‌ بین‌المللی فیلم «دهوک» عراق به نمایش درمی‌آید.

این جشنواره از ۲۸ مهرماه ۹۷ در اقلیم کردستان عراق آغاز به کار کرده است و تا ۵ آبان ماه ادامه دارد.

برای مستند داستانی «لوتوس» ۲ نمایش در روزهای ۴ و ۵ آبان ‌ماه در نظر گرفته شده است.

جشنواره بین‌المللی فیلم «دهوک» با هدف ایجاد تبادل فرهنگی میان ملت‌های مختلف تاسیس شده است. «لوتوس» با فیلم‌هایی از کشورهای آمریکا، ترکیه، استونی، فرانسه، لوکزامبورگ، هلند، انگلستان، آرژانتین، نروژ، تاجیکستان، لبنان و ایران در بخش مسابقه بین‌الملل این جشنواره رقابت خواهد کرد.

پیش از این «لوتوس» در بخش رقابتی جشنواره‌ مستند «شفیلد» انگلستان، جشنواره‌ بین‌المللی فیلم «سروینو» ایتالیا، جشنواره فیلم «لوس‌آنجلس» آمریکا و در بخش نمایش ویژه (the Poly: Documentaries)  در انجمن رویال پلی‌تکنیک کورنوال «فالموث» انگلستان به نمایش درآمده است.

در این مستند داستانی، زندگی پیرزنی را می‌بینیم که ۱۲ سال در انتظار مجوز ورود به جزیره‌ای نشسته است تا به دیدار تنها ساکن آن برود.

 

تبلیغات

ارسال دیدگاه:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارسال دیدگاه خود ابتدا بر روی کادر «من ربات نیستم» کلیک کنید.
پس از تایید، دکمه «ارسال دیدگاه» نمایان خواهد شد که با کلیک بر روی آن می توانید دیدگاه خود را ارسال نمایید..