دوشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۲ ۲۹ مه ۲۰۲۳
ویجت ها و آخرین اخبار
تیتر یک و اخبار برگزیده
آخرین اخبار، ویجت ها و جدول ها

«فرشید پرهیزگاری» در گفتگو با «هنرمندنیوز»

هنرمند جوان عرصه موسیقی و عضو کمیسیون هنری مجمع ملی جوانان گفت: موسیقی به دلیل خاصیت و زبان مشترک در تمام دنیا به یک اندازه و یک شکل قابل فهم است، یکی از پرمصرف ترین، پرمخاطب ترین و پول سازترین رشته ها در بین هنرهاست.
هنرمند جوان عرصه موسیقی و عضو کمیسیون هنری مجمع ملی جوانان گفت: موسیقی به دلیل خاصیت و زبان مشترک در تمام دنیا به یک اندازه و یک شکل قابل فهم است، یکی از پرمصرف ترین، پرمخاطب ترین و پول سازترین رشته ها در بین هنرهاست.

هنرمندنیوز: هنرمند جوان عرصه موسیقی و عضو کمیسیون هنری مجمع ملی جوانان گفت: موسیقی به دلیل خاصیت و زبان مشترک در تمام دنیا به یک اندازه و یک شکل قابل فهم است، یکی از پرمصرف ترین، پرمخاطب ترین و پول سازترین رشته ها در بین هنرهاست.
جاموس پارسا (Jamos Parsa) در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: امروزه شرکت‌های بزرگ فعال در زمینه تولید، تکثیر، پخش و برگزاری کنسرت‌های موسیقی شرکت‌هایی بسیارقدرتمند و ثروتمند هستند و موسیقی به دلیل همین ویژگی ها در تمام دنیا قابل عرضه است. با وجود این، ابعاد این روند نیاز به برنامه ریزی منسجمی دارد که متولیانی مثل سازمان توسعه و تجارت باید نسبت به آن اهتمام ورزند و البته باید هم مخاطب را بشناسند، هم بدانند سرانجام کار در کجا پایان می یابد و هم بتوانند ارتباطات خوب بین المللی با موسسات و تشکیلاتی برقرار کنند که این گونه فعالیت‌ها را در گوشه و کنار دنیا انجام می دهند.
اگر موسیقی در مبنای فرهنگی خود در نظام‌های اجتماعی استفاده شود به تلطیف روح انسان‌ها می‌پردازد و به تقویت قدرت اندیشیدن و ظرافت بینی منجر می‌شود و نهایتاً موجب می‌شود افراد به تعقل بیشتر پایبند بشوند، چرا که موسیقی لایه‌های عمیق‌تر ذهن را درگیر می‌کند و افراد متعهد به یک نوع اصول فکری و منش معقول و اینکه تعاملات خود را با اجتماع و با محیط پیرامون خود انسانی انجام بدهند، موسیقی واقعاً تأثیرات اجتماعی در مدنیت‎پذیری افراد دارد، موسیقی فرهنگ‌های مختلف، یک نوع گفتمان فرهنگی است، می‌توانیم اعتقاد داشته باشیم که موسیقی جایگاه تعاملات آزادمنشی است و جایگاهی است که افراد استقلال، حرمت و حیثیت یکدیگر را حفظ می‌کنند؛ بنابراین جایگاه موسیقی در توسعه و تحول انسان‌ها همیشه جایگاهی والا بوده است و به خاطر همین هم است که اگر موسیقی در غنای فرهنگی خود در ذهن و وجود آحاد یک جامعه شکل بگیرد، به اعتلای فرهنگی آن جامعه کمک می‌کند. موسیقی همواره در رشد و تحول تفکر و معرفت انسانی مؤثر بوده و حیف است که موسیقی صرفاً به‌عنوان ابزار در فرایند تفنن و یا گذراندن اوقات فراغت توجه شود.

تبلیغات

ارسال دیدگاه:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارسال دیدگاه خود ابتدا بر روی کادر «من ربات نیستم» کلیک کنید.
پس از تایید، دکمه «ارسال دیدگاه» نمایان خواهد شد که با کلیک بر روی آن می توانید دیدگاه خود را ارسال نمایید..