دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ ۵ ژوئن ۲۰۲۳
ویجت ها و آخرین اخبار
تیتر یک و اخبار برگزیده
آخرین اخبار، ویجت ها و جدول ها

از دوشنبه ۱۸ اردیبهشت:

نخستین جشنواره ملی نذر قلم توسط سازمان نشر آثار و حفظ ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس از دوشنبه ۱۸ اردیبهشت در باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می‌شود.
نخستین جشنواره ملی نذر قلم توسط سازمان نشر آثار و حفظ ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس از دوشنبه ۱۸ اردیبهشت در باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می‌شود.

به گزارش هنرمندنیوز، نخستین جشنواره ملی نذر قلم توسط سازمان نشر آثار و حفظ ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس فردا دوشنبه ۱۸ اردیبهشت در باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می‌شود.

این جشنواره با هدف تبیین مفاهیم مقدسی چون ایثار، مقاومت، شهادت، جهاد و زنان در بیانات مقام معظم رهبری و مکتب سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار می‌شود.

بنا بر اعلام دبیرخانه این جشنواره در ۸ ماه گذشته بیش از ۶۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال شده که نشانگر حضور و مشارکت گسترده طیف‌های مختلف اجتماعی است که در قالب‌های مختلف ادبی مثل مقاله، یادداشت علمی- ژورنالی، عکس نوشته، خاطرات کوتاه، دلنوشته، کلیپ، نقاشی و شعر و غیره بودند و بعد از داوری آثار، به ۳۵ نفر برگزیده جشنواره جوایز به همراه لوح تقدیر اهدا می‌شود. آثار برگزیده در قالب مجموعه آثار به چاپ می‌رسد.

تبلیغات

ارسال دیدگاه:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارسال دیدگاه خود ابتدا بر روی کادر «من ربات نیستم» کلیک کنید.
پس از تایید، دکمه «ارسال دیدگاه» نمایان خواهد شد که با کلیک بر روی آن می توانید دیدگاه خود را ارسال نمایید..