پنج شنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۲ ۷ دسامبر ۲۰۲۳
ویجت ها و آخرین اخبار
تیتر یک و اخبار برگزیده
آخرین اخبار، ویجت ها و جدول ها

همزمان با روز جهانی کودک

«اولین نگارخانه کودک»همزمان با روزجهانی کودک ۱۶ مهر ماه ساعت ۱۰با حضور کودکان در فرهنگ سرای ارسباران افتتاح شد.
«اولین نگارخانه کودک»همزمان با روزجهانی کودک ۱۶ مهر ماه ساعت ۱۰با حضور کودکان در فرهنگ سرای ارسباران افتتاح شد.

به گزارش هنرمندنیوز به نقل از روابط عمومی فرهنگ سرای ارسباران، محسن سلیمانی رییس فرهنگ سرای ارسباران هدف از افتتاح «نگارخانه کودک» را برقراری ارتباط، بیان احساسات و به‌روز حالت‌های درونی کودکان با هر شکل از هنرهای تجسمی نظیر نقاشی، سفال، تصویرسازی دانست.

محسن سلیمانی افزود: ضرورت یادگیری هنر برای کودکان را در رشد مهارت‌های کلامی، ارتباطی، تفکر، قدرت تصمیم گیری و حل مسئله، یادگیری بصری ـ فضایی، رشد تفکر انتقادی و بکارگیری اطلاعات بصری، ارتقای هوش نوآوری حائز اهمیت دانست. او هشیاری فرهنگی را برای کودکان در عصر ارتباطات در فضای مجازی مهم دانست و افزود: آموزش هنر به کودکان در درک و تفسیر بهتر باورها، ارزش‌ها و هویت فرهنگی جامعه و رشد و شکوفایی استعدادها و مسؤولیت‌پذیری آنها کمک می‌کند.

محسن سلیمانی تاکید کرد: بازدید کودکان از نگارخانه‌ها، موزه‌ها و آثار فرهنگی و هنری، یادگیری هنر و خلق آثار هنری از سنین پایین باید از سوی والدین مورد توجه قرار گیرد. محسن سلیمانی همچنین از برگزاری نمایشگاه‌های هنری با آثار دانش آموزان در نگارخانه کودک به طور رایگان خبرداد.

همچنین در این برنامه نمایش «گروفالو» نوشته بهرام جلالی به کارگردانی آرش شریف‌زاده برای کودکان اجرا شد. بازدید از نگارخانه کودک و تماشای آثار نقاشی گروهی کودکان با موضوع «صلح» اجرای مسابقه و بازی گروهی  بخش‌های دیگر ویژه برنامه روزجهانی کودک در فرهنگسرای ارسباران بود. در این برنامه که سفیران شرکت آب و فاضلاب تهران نیز در آن حضور داشتند، کودکان با الگوهای مصرف بهینه آب آشنا شدند و به رسم یاد بود از سوی فرهنگسرای ارسباران کتاب هدیه گرفتند.

تبلیغات

ارسال دیدگاه:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارسال دیدگاه خود ابتدا بر روی کادر «من ربات نیستم» کلیک کنید.
پس از تایید، دکمه «ارسال دیدگاه» نمایان خواهد شد که با کلیک بر روی آن می توانید دیدگاه خود را ارسال نمایید..