چهارشنبه ۸ آذر ۱۴۰۲ ۲۹ نوامبر ۲۰۲۳
ویجت ها و آخرین اخبار
تیتر یک و اخبار برگزیده
آخرین اخبار، ویجت ها و جدول ها

واکنش حامد زمانی به حواشی لب خوانی در دانشگاه آزاد؛

حامد زمانی چند روز پس از انتشار ویدئوی پرحاشیه اجرای پلی‌بکش در جشن چهل سالگی انقلاب در دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب با انتشار متنی علیه منتقدانش موضع گرفت.
حامد زمانی چند روز پس از انتشار ویدئوی پرحاشیه اجرای پلی‌بکش در جشن چهل سالگی انقلاب در دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب با انتشار متنی علیه منتقدانش موضع گرفت.

به گزارش هنرمندنیوز، طی روزهای گذشته ویدئوی کوتاهی از اجرای حامد زمانی در جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی به میزبانی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در فضای مجازی منتشر شد که به نظر می‌رسید او در این مراسم لب‌خوانی می‌کرده، به یک باره متن شعر از یادش رفته و صحنه را ترک کرده است.

انتشار این ویدئو موجب بروز حاشیه‌ها و انتقاداتی علیه این خواننده شد. شائبه اجرای پلی‌بک حامد زمانی و انتقادات از او زمانی صورت جدی‌تری پیدا کرد که هم زمان این شایعه به‌صورت فراگیر در فضای مجازی پخش شد که او برای این اجرا رقمی بالغ بر ۹ میلیون تومان پول دریافت کرده است! شایعه‌ای که البته نه از طرف زمانی و نه از سوی برگزارکنندگان با هیچ واکنشی مواجه نشد.


واکنش مجازی پس از یک هفته سکوت

انتشار این ویدئو و انتقادات از آن طی روزهای گذشته با سکوت حامد زمانی و مسئولان برگزاری این مراسم همراه بود تا اینکه زمانی امروز و در صفحات رسمی خود در شبکه‌های اجتماعی با انتشار متنی نسبت به این حواشی واکنش نشان داد.

زمانی در بخش‌هایی از متن عجیب و پرکنایه خود با تیتر «اعتراف‌ میکنم پلی‌بک کردم!» نوشت: «اونجا که «برانداز» و «جمهوری‌اسلامی» بهم میرسن؛ «بسیج» و «اپوزوسیون»؛ «بسیجی» و «منفعت‌طلبی»؛ اونجایی که «دین» و «دروغ»؛ «شیعه» و «تهمت و بردن‌آبرو»؛ اونجا که «خامی» و «ادعا» و «خطا» و «طلبکاری» و اون نقطه‌ای که «مکتب» و «جو» و «دانشگاه» و «جهل‌» بهم میرسن؛ یکی اشتباهیه! و اون منم!»

وی سپس با ادبیاتی کنایی ادامه داده است: «پلی‌بک یعنی اونجا که کسی نمی‌سازه؛ بسازی! اونجا که همه می‌سازن؛ نسازی! پلی‌بک یعنی چیزی بهت حمله کنه که ازش دفاع کردی! یعنی به جرم آبرو خریدن؛ آبروتو ببرن! پلی‌بک یعنی بعد این همه سال، برای اولین‌بار بری رو جلد روزنامه‌ها ولی به‌قصد تخریب! یعنی یه‌ دنیا پشتت بازی دربیارن... ولی حوصله‌ بازی نداشته باشی، و پشتت و بکنی به‌ هرچی بازیه! پلی بک یعنی خودت برا ‌خودت شعر بگی: «وبروم... دشمنا و داورها / پشت‌سر... دوستان و خنجرها/  یه‌طرف از غریبه می‌خوردم یه‌طرف... آه!... از برادرها!» یعنی متهم. پس اعتراف میکنم! «من یه‌ عمره پلی‌بک کردم» و نه‌ فقط دانشجوها! از همه معذرت میخوام!»

عجیب‌ترین بخش این واکنش مجازی اما این پی‌نوشت است که در آن زمانی مدعی شده است: «۱-هیچوقت! نه‌ گفته‌ام که انقلابی‌ و بسیجی‌ام نه باور داشتم که هستم! و حالا به نبودنم مطمئن‌ترم! /۲- این القاب رو خودتون دادید! چیزیو که خودتون دادید؛ طبیعتا خودتونم می‌گیرید! واسه همینه به هرچی که دادن‌ و گرفتنش دستِ شماست؛ همیشه می‌خندم!»

زمانی به ضمیمه این توضیحات مکتوب ویدوئی از بخش‌های دیگر اجرای خود در مراسم فوق را هم منتشر کرده است تا ثابت کند در این مراسم سه‌قطعه را اجرا کرده و از ابتدا مشکل فنی باعث اخلال در اجراهای او شده است تا احتمالا به این جمع‌بندی برسد که دلیل اجرای «پلی‌بک» قطعه خبرساز در فضای مجازی این ایرادات فنی بوده است. ایراداتی که البته می‌شد خیلی زودتر از این‌ها و با ادبیاتی متفاوت از آنچه امروز در صفحات شخصی حامد زمانی منتشر شده درباره آن توضیح داد و احتمالا بابت آن عذرخواهی کرد.

 

تبلیغات

ارسال دیدگاه:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت ارسال دیدگاه خود ابتدا بر روی کادر «من ربات نیستم» کلیک کنید.
پس از تایید، دکمه «ارسال دیدگاه» نمایان خواهد شد که با کلیک بر روی آن می توانید دیدگاه خود را ارسال نمایید..