مراسم باشکوه جشن دهه کرامت همزمان با نامگذاری «بازار اسلامی علوی» در منطقه ۱۹ تهران برگزار شد
- شناسه خبر: 90457
- تاریخ و زمان ارسال: 23 اردیبهشت 1404 ساعت 2:39

این مراسم با حضور آیتالله دکتر سیدمحمود علوی، دستیار ویژه رئیسجمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب، همراه با مسئولانی از بسیج اصناف، شهرداری منطقه ۱۹، بسیجیان و مردم محله برگزار شد. بخش شمالی محله عبدلآباد که پیش از این فاقد نام رسمی بود، با پیشنهاد مردم و کسبه، به نام «بازار اسلامی علوی» نامگذاری شد. این محدوده شامل چندین کوچه در حدفاصل بزرگراه شهید چراغی و خیابان انقلاب است. با پیشنهاد مردم و کسبه و به یاد شهید رمضان علوی، شهید پر افتخار محله، به نام «بازار اسلامی علوی» نامگذاری شد. این محدوده شامل چندین کوچه در حدفاصل بزرگراه شهید چراغی و خیابان انقلاب است.
رضا برزگر، رئیس هیأت امنا بازار اسلامی علوی در گفتوگو با خبرنگاران گفت: این نامگذاری، احترام به میراث اهلبیت(ع) و تقویت هویت اسلامی و اقتصادی محله است. ما معتقدیم این اقدام میتواند الگویی برای سایر مناطق باشد. وی در ادامه با بیان اینکه نقطه کانونی و محل همگرایی مردم با هر سلیقهای و در طبقات اجتماعی مختلف، اصل توحید و مذهب تشیع میباشد گفت: مردم خداجوی محله ما با انتخاب نام «بازار اسلامی علوی»، نه تنها به میراث والای اهل بیت(ع) ادای احترام کردند، بلکه پلی مستحکم میان گذشته و آینده بنا شد؛ پلی که در آن ارزشهای اخلاقی و فرهنگی ما، همآوا با نوآوریهای روز به صدا در میآیند. واژه «اسلامی» در این نام زیبا، بیانگر عمق باور و تعهد ما به اصول انسانی است که در هر ذره از موجودیت این بازار، نمود مییابد؛
حجتالاسلام اسکندری، امام جماعت مسجد ابوالفضل(ع): مسجد به عنوان قطب محله ، خانه ی هر مسلمان و پناهگاه مردم باعث افتخار خود میداند که قدمی در راه رفاه اجتماعی شهر بوسیله اسلامیزه کردن مناسبات مردمی محله بردارد. به حمد و ثناء الهی و عنایات وافره ی ولی نعمت ایرانیان امام رضا علیه السلام و با همکاری عزیزان گام ابتدایی اسلامی شدن بازار محله ی عبدل آباد برداشته شد. به امید روزی که التزام به رهنمود های اسلام در لایه های عمیق زندگی عموم هموطنان گرامی رسوخ نماید.»
حسن پاشازاده، عضو هیات امنا مسجد درباره نامگذاری «بازار اسلامی علوی» گفت: این نامگذاری نماد پیوند سنت و مدرنیته است و میتواند به توسعه فرهنگی و اقتصادی محله کمک کند. این فعال اقتصادی و پیشکسوتان محله عبدل آباد با اشاره به نامگذاری بازار اسلامی علوی اظهار داشت: «این اقدام تاریخی احیای هویت مکتب نورانی اهل بیت(ع) در عرصه اقتصاد و کسب و کار است. وی افزود: «امروز نیازمندیم تا در تمام عرصههای اقتصادی، سبک زندگی رضوی را الگوی خود قرار دهیم. نامگذاری این بازار در ایام میلاد امام رضا(ع) پیام آشکاری برای ترویج اخلاق و معنویت در فضای کسب و کار است. حاج روحالله پاشازاده از پیشکسوتان و کسبه با اشاره به سیره اقتصادی ائمه اطهار(ع) تأکید کرد: «بازار اسلامی باید تجلیگاه عدالت، امانتداری و صداقت باشد. این نامگذاری سرآغاز تحولی بزرگ در مناسبات اقتصادی محله ما خواهد بود.»
محسن وقوفی، از کسبه فعال محله عبدلآباد، در گفتوگویی درباره نامگذاری بازارچه شمالی این محله به نام «بازار اسلامی علوی» گفت: «این اقدام در آستانه دهه کرامت و میلاد امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س)، هویت جدیدی به محله ما بخشیده است.» وی افزود: «این نامگذاری تنها یک عنوان نیست، بلکه نشاندهنده تعهد مردم و کسبه به ارزشهای اسلامی و انقلابی است. ما امیدواریم این حرکت الهامبخش سایر محلههای تهران باشد. »
طرح مشکلات محله و قول پیگیری و مساعدت
در این مراسم، برخی از مشکلات محله از جمله ترافیک سنگین، ایمنی پایین پارکینگهای مکانیزه و معضلات بازار مطرح شد. آیتالله علوی با استقبال از طرح این موارد، قول مساعدت دادند و گفتند: پیگیریهای لازم را از مراجع ذیربط انجام خواهند داد.
تقدیر از فعالان و پایان مراسم
در پایان این برنامه، از زحمات سرهنگ قدیری (فرمانده سپاه ناحیه ابوذر) و و سرهنگ قلیوند (جانشین سپاه ناحیه ابوذر)، مهندس مطهری (معاون اجتماعی شهرداری منطقه ۱۹)، مهندس محمدرضا معیری (شهردار محترم ناحیه ۲ منطقه) حاج اصغر کریمی (مدیر محله عبدلآباد) و حاج حسن قلیزاده فرمانده گردان عاشورای بسیج و سایر مسئولان محلی تقدیر شد. مراسم با مولودیخوانی، بریدن کیک تولد بازار اسلامی علوی و توزیع شیرینی و دعای خیر به پایان رسید.