میلاد میرزایی: سختی های بازیگری بیشتر از لذت های آن است
- شناسه خبر: 40919
- تاریخ و زمان ارسال: 18 بهمن 1400 ساعت 21:27

هنرمندنیوز: با میلاد میرزایی که در چهلمین جشنواره فیلم فجر با فیلم «لایه های دروغ» حضور دارد گفتگو داشته ایم که با هم می خوانیم.
این فیلم چه حرفی برای گفتن دارد؟
این فیلم گوشه ای از زحمات آتش نشانان را به تصویر می کشد که به این موضوع در سینما بسیار کم پرداخت شده است و البته این فیلم حرفی برای گفتن راجع به توانایی ایران برای ساخت ژانر اکشن را برای نشان دادن به جهانیان به تصویر کشیده است.
و نقش چه ویژگی هایی داشت که آن را پذیرفتید؟
نقش بسیار متفاوتی بود، نقش من «کسری» فردی است که سر دسته یک گروه مافیا و در واقع مغز متفکر آن گروه به حساب می آید و تمام برنامه ریزی ها و کارهای عملیاتی به عهده کسری است.
فکر می کنید فیلم با اقبال مردم مواجه شود؟
به نظر من همه باید از این فیلم حمایت کنند، این فیلم می تواند شروع یک سبک جدید سینمایی در ایران باشد و حرف زیادی در دنیا برای گفتن داشته باشد، بله این فیلم جذاب و دیدنی است.
جشنواره هایی مثل جشنواره فجر چقدر به روند رو به رشد سینمای ما کمک می کند؟
در همه جای دنیا جشنواره های فیلم رویدادی بسیار مهم به شمار می رود، همه فکرها و سلیقه ها در آنجا دیده می شوند، همه سبک خود را برای نمایش آماده می کنند و این اتفاق باعث تشویق، معرفی، دیده شدن، آشنایی هنرمندان، تجلیل هنرمندان و اثرها می شود، وحدت شکل گرفته در این قشر بسیار مهم است و اینکه باعث رشد نیروهای جوانتر و تزریق این هنرمندان به روال حرفه ای این عرصه خواهد شد.
فضا چقدر برای رشد جوانها در عرصه نمایش و تصویر مهیا است؟
در هر دو عرصه ما با سختی های زیادی مواجه هستیم اما کار نمایش و تصویر کاری تیمی است و باید اول در گروهی مناسب کار کنید و اگر گروه ها سازماندهی شده باشند و حرفه ای باشند می توان گفت که می شود کاری را شروع کرد.
سختی ها و شیرینی های دنیای بازیگری از نظر شما چیست؟
سختی های بازیگری بسیار بیشتر از لذت آن است، لااقل تا اینجا که من چنین حسی دارم، سخت است و باید همیشه تمرین کنید، به روز باشید، تلاش کنید، همیشه بهترین باشید و این بهترین بودن سخت است ولی خب در کنار خودش لذت هم دارد..
چرا تصویر شما در پوستر اصلی فیلم مشاهده نمی شود؟
شاید نقش من در آن حدی نبوده که در پوستر باشم، این کار سلیقه ای است و در واقع تصمیم گیرنده تهیه کننده و کارگردان هستند، مهم این است که فیلم دیده شود و زحماتی که گروه این فیلم کشیده به ثمر بنشیند.
عباسعلی اسکتی