شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران برنده مناقصه خط لوله گناوه – خارک شد
- شناسه خبر: 99877
- تاریخ و زمان ارسال: 24 اکتبر 2026 ساعت 10:10

به گزارش هنرمندنیوز به نقل از روابط عمومی شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران: پس از ارزیابیهای فنی و مالی و با پذیرش پیشنهاد قیمت شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران از سوی شرکت مهندسی و توسعه نفت (PEDEC) کارفرمای پروژه، در مناقصه پروژه «احداث خط لوله ۴۸ اینچ دریایی گناوه – خارک» به مبلغ حدود ۱۲۰ میلیون یورو، بهعنوان برنده انتخاب شد.
این انتخاب، نشاندهنده اعتماد کارفرما به توان فنی، تجربه و ظرفیتهای تخصصی شرکت و حاصل تلاش هماهنگ و مستمر همکاران در بخشهای توسعه و بازاریابی، مهندسی، بازرگانی، فراساحل، اجرایی و ستادی شرکت است. حضور در این پروژه، فرصتی ارزشمند برای نقشآفرینی پرقدرت شرکت در توسعه زیرساختهای صنعت انرژی کشور و تداوم حضور در طرحهای مهم فراساحلی به شمار میرود.
با تبریک صمیمانه این افتخار ارزشمند به کلیه همکاران خانواده بزرگ تأسیسات دریایی و احترام به زحمات خستگیناپذیر همکارانی که در این مسیر از هیچ تلاشی چشم پوشی نکردند، در آستانه ورود به فاز اجرایی، چشم انتظار درخشش تازه متخصصان توانمند و متعهد شرکت هستیم.
امید است با تکیه بر دانش، تجربه و همدلی مجموعه، این پروژه با سرانجامی درخشان به بهرهبرداری برسد و زمینهساز دستاوردهای مهم تر برای شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران و صنعت فراساحل کشور باشد.




